Over Rust-Oleum Europe®

Een verzameling van de meest gekende gespecialiseerde verfmerken ter wereld.

Bij Rust-Oleum® Europe wordt het breedste gamma prestatiecoatings geproduceerd in Europa en stellen deze ter beschikking vanuit één bron. Wij verkopen onze producten enkel via ons netwerk van meer dan 10.000 distributie-, groothandel- en retailpartners.  

Duurzaamheid is voor onze sector van levensbelang. We proberen voortdurend onze ecologische voetafdruk te verkleinen door kwalitatief hoogstaande producten af te leveren met een positieve impact op onze klanten en op de planeet. We hebben vele toonaangevende innovaties op de markt gebracht die het gebruik van natuurlijke bronnen inperken. 

Onze activiteiten zijn gericht op twee belangrijke eindge­bruiker­segmenten: professionals en huiseigenaren.

Professionals

Onze merken bieden een oplossing voor bijna elk coatingprobleem, of het nu gaat om onderhoudsprofessionals die metaalwerk willen beschermen, of om schilders die rookschade willen verbergen. Ons netwerk van commerciële en technische adviseurs werkt samen met onze distributiepartners om ervoor te zorgen dat zelfs in de moeilijkste omstandigheden, het juiste product wordt gebruikt.

Huiseigenaren

Onze missie bestaat erin te inspireren en te versterken. Met onze producten willen we de decoratieve creativiteit van onze gebruikers aanwakkeren en dagelijkse voorwerpen omtoveren tot kunstwerken! Meubelverf tovert ‘oud’ om in ‘vintage’, verfspuitbussen geven kleur aan zowat alles en honderden andere producten bieden een waaier aan mogelijkheden.

Meer info:

www.rustoleumeurope.com

Rust-Oleum Europe brochure