Schitterende kleurcombinaties

Het cachemire-gamma is zorgvuldig samengesteld door ervaren kleurspecialisten. Het resultaat? Meer dan 120 verfkleuren die uw ruimte een bijna voelbare uitstraling geven. Bovendien zorgen ze voor verrassende combinaties en nuances.

Kleur ontdekken

De kleurenkaart en cachemire stalenmap helpen u met uw kleurkeuze. Ontdek de nieuwe cachemire-kleuren bij uw Mathys® cachemire-verdeler. Vraag gerust naar een presentatie: zo krijgt u een reëel beeld van de kleuren én ziet u de verven bij verschillende lichtinvallen.

Maak een afspraak bij uw Mathys® verdeler.

 

Kleurenkaart

De cachemire-kleurenkaart laat ruimte voor schitterende combinaties. Door kleuren met elkaar te combineren, komen ze nog meer leven. Kiest u voor kleuren uit dezelfde kleurgroep? Of verrast u met gedurfde contrastkleuren? Wat u ook kiest, het resultaat is altijd verbluffend.

Cachemire Sable

De matte, fluweelachtige muurverf Cachemire Sable met zandstructuur zorgt voor een warm, natuurlijk effect. Cachemire Sable is geschikt voor alle stijlen: van traditioneel tot modern. Dankzij de fijne textuur verbergt deze verf kleine oneffenheden.  Deze cachemire sable kleurenwaaier bevat een selectie van 56 kleuren.